Ogledalo folija (Silver) 1.52 m - Alu 80C Solar Control

Cena: 9,30 EUR

na stanju
Naziv Ogledalo folija (Silver) 1.52 m - Alu 80C Solar Control
Brend Solar Screen
Vizuelni efekat 1 Sjaj
Boja Svetlo Siva
Širina rolne [m] 1.52
Jedinica obračuna m2

Opis

Silver folije (Ogledalo folije) za unutrašnje montiranje predstavljaju jedan od tipova Solar Control folija.

Alu 80C folija pripada seriiji Interior Mirror koja predstavlja folije sa ogledalo efektom (spolja) koje se montiraju sa unutrasnje strane prozora. Ovaj tip folija krasi odlična energetska efikasnost i moderan dizajn, koji nudi mogućnost elegantnog autentičnog izgleda bilo koje vrste ravnih stakala u arhitekturi i građevini.

Prodaje se po m2. Dostupna je u širini rolne od 152 cm pa se seče po dužini. Cena folije je 9.3 EUR/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om. 

Sve karakteristike ove folije možete pogledati i skinuti na ovom linku.

Propisano trajanje, od strane proizvođača, ugrađene Solar Control folije je od 7-15 godina u zavisnosti od serije.

Folije možete kupiti i montirati sami ili Vam može montirati naš servis koji ima višegodišnje iskustvo u montaži folija. Montaža se dodatno naplaćuje u zavisnosti od tipa folije i stakla na koje se lepi.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i NE predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod (osim kada montažu vrši naš servis). Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.