Saten Crna Folija - Avery Dennison Satin Black

Cena: 30,60 EUR

na stanju
Naziv Saten Crna Folija - Avery Dennison Satin Black
Brend Avery Dennison
Vizuelni efekat 1 Mat
Vizuelni efekat 2 Perla
Boja Crna
Širina rolne [m] 1.52
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Satin Black folija je crna mat folija sa satenskim odsjajem i jedna je od najprodavanijih nijansi folija. Ona je iz serije "Supreme Wrapping Film" od američkog proizvođača Avery Dennison koji je svetski lider u proizvodnji folija i grafičkih materijala, sa 30.000 zaposlenih u preko 50 zemalja sveta. 

Avery Dennison folije za presvlačenje vozila obezbeđuju brzu i laku aplikaciju i dostupne su veoma širokom spektru boja i završnica. Serija Supreme Wrapping Film ima "Easy Apply™ RS" tehnologiju koja čini ove folije najproduktivnijom opcijom na tržištu i obezbeđuje maksimum u brzini rada, vizualnum izgledu i trajanju proizvoda. Ova tehnologija omogućava bezkonaktno pozicioniranje folije, bez lepljenja za površinu, i kada je folija pozicionirana onda se potezima rakelom aktivira lepak i folija se aplicira na željenu površinu. Sve ove osobine u paketu obezbeđuju veoma brzu aplikaciju sa velikom uštedom u vremenu i visoko kvalitetnu završnu obradu.       

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 12 godina (uz profesionalnu montažu, u klimatskom pojasu Srednje Evrope za vertikalnu izloženost). 

Ova folija je dostupna u širinama rolni od 152 cm pa se seče po dužnom metru. Cena ove folije iznosi 30.6 EUR/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.