Avery Dennison Gloss Dark Grey

Cena: 30,60 EUR

na stanju
Naziv Avery Dennison Gloss Dark Grey
Brend Avery Dennison
Vizuelni efekat 1 Sjaj
Boja Tamno Siva
Širina rolne [m] 1.52
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Gloss Dark Grey je sjajna tamno siva folija iz serije "Supreme Wrapping Film" od američkog proizvođača Avery Dennison. Avery Dennison je svetski lider u proizvodnji folija i grafičkih materijala, sa 30.000 zaposlenih u preko 50 zemalja sveta. 

Avery Dennison folije za presvlačenje vozila obezbeđuju brzu i laku aplikaciju i dostupne su veoma širokom spektru boja i završnica. Serija Supreme Wrapping Film ima "Easy Apply™ RS" tehnologiju koja čini ove folije najproduktivnijom opcijom na tržištu i obezbeđuje maksimum u brzini rada, vizualnum izgledu i trajanju proizvoda. Ova tehnologija omogućava bezkonaktno pozicioniranje folije, bez lepljenja za površinu, i kada je folija pozicionirana onda se potezima rakelom aktivira lepak i folija se aplicira na željenu površinu. Sve ove osobine u paketu obezbeđuju veoma brzu aplikaciju sa velikom uštedom u vremenu i visoko kvalitetnu završnu obradu.       

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 10 godina (uz profesionalnu montažu, u klimatskom pojasu Srednje Evrope za vertikalnu izloženost). 

Ova folija je dostupna u širinama rolni od 152 cm pa se seče po dužnom metru. Cena ove folije iznosi 30.6 EUR/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.